UP Lublin   Szkoła Doktorska Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Szkoła Doktorska


 

Akty prawne

« wstecz

Zarządzenie 46/2020 z dnia 04.05.2020 w sprawie zmiany nazwy Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie

« wstecz

Zarządzenie 88/2019 z dnia 05.11.2019 w sprawie sposobu realizacji praktyk zawodowych przez doktorantów realizujących doktorat wdrożeniowy w ramach Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie

« wstecz

Zarządzenie 40/2019 z dnia 23.08.2019 w sprawie ogłoszenia dodatkowej rekrutacji do Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie w roku akademickim 2019/2020

« wstecz

 Zarządzenie 33/2019 z dnia 14.06.2019 w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej przeprowadzającej postępowanie rekrutacyjne do Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie w roku akademickim 2019/2020

« wstecz

Zarządzenie 26/2019 z dnia 24.05.2019 w sprawie określenia limitu przyjęć do Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” prowadzonej w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie w roku akademickim 2019/2020

« wstecz

Zarządzenie 20/2019 z dnia 17.04.2019 w sprawie utworzenia w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie Szkoły Doktorskiej „Produkcja żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” 

[ 1 ]2 z 2 »